Servicii

De la proteze la ortodonţie
turism dentar

Turismul stomatologic în Republica Moldova

Noțiunea de turism dentar, una dintre direcțiile Turismului medical a luat amploare în ultimii câțiva ani în Republica Moldova. În cadrul acestui domeniu de îngrijire medicală, pacientul poate beneficia de tratament stomatologic în condiții mai avantajoase, decât cele pe care le propune orașul sau țara în care locuiește. Turiștii optează pentru tururile stomatologice pentru o economie de bani, o călătorie mult așteptată și pentru a beneficia de servicii dentare de o calitate mai înaltă.

Avantajele vacanței în Republica Moldova, îmbinate cu turism dentar

Turismul dentar este foarte avantajos nu doar financiar. De fapt, are mai multe avantaje pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a merge la o clinică locală. Pe lângă beneficiile materiale, pacienții primesc servicii medicale de calitate, satisfacția morală, lărgesc orizonturile. Psihologii susțin că călătoriile în scopuri stomatologice reduc teama pacienților pentru stomatologi și proceduri dentare.

Iată o scurtă listă a aspectelor pozitive ale turismului dentar:

 • o gamă largă a serviciilor stomatologice și a celor turistice;
 • comandați turul dentar ce vă convine;
 • capacitatea de a planifica cu exactitate o călătorie și de a alege ceea ce vă interesează;
 • consultări gratuite;
 • asistență în pregătirea documentelor pentru intrare și ieșire din țară;
 • întâlnire la aeroport și însoțire ulterioară;
 • nu este nevoie să petreceți o groază de timp în cozile de așteptare;
 • servicii de înaltă calitate;
 • economii considerabile, până la 60 %;
 • impresii noi;
 • abordare individuală;
 • sprijin juridic.

Turismul stomatologic în Republica Moldova

Datorită resurselor online, pentru nimeni nu e un secret, că prețurile pentru serviciile stomatologice în Republica Moldova sunt mai mici comparativ cu țările din Europa, SUA sau Rusia. După recenziile pentru turismul stomatologic, Moldova se bucură de popularitate printre pacienții din Europa, Israel, SUA și Rusia. Clienții din străinătate se adresează pentru un tratament complex, proceduri de profilaxie.

Stomatologia estetică este, de asemenea, în mare cerere.

De ce turism dentar la Imperial Dent?

Clinica stomatologică dispune de toate facilitățile medicale, este dotată cu echipament modern și se poate mândri cu specialiști de calificare înaltă, iar prețul pentru tratamentul stomatologic este de câteva ori mai mic decât în Europa sau SUA, chiar dacă costul călătoriei și al cazării este inclus în buget. Această diferență se datorează decalajului economic dintre state și nu afectează rezultatul tratamentului.

Imperial Dent este orientată spre consultarea pacienților străini, nu sunt bariere lingvistice. La necesitate, comunicarea se realizează în limba engleză sau cu ajutorul unui traducător. Locuitorii din fostele țări CSI, pot comunica ușor în limba rusă.

În ceea ce privește intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, nu este necesar să se emită o viză pentru locuitorii CSI, UE, Canada, SUA, Elveția, Turcia, Israel și o serie de alte state.

Chișinăul se distinge prin conexiuni de transport foarte comode - aeroport, gară, puteți veni cu autobuzul sau cu mașina proprie. Dacă este nevoie, pacientul este întâlnit la gară sau aeroport, după care este condus la locul de ședere - hotel sau apartament.

La dorință, este selectat un program turistic individual pentru fiecare. Acest lucru permite nu numai obținerea unei îngrijiri dentare de calitate, ci și cunoașterea principalelor atracții turistice ale orașului - unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa de Est.

Ați ales tur stomatologic în Republica Moldova! De ce să alegeți Imperial Dent?

Turismul dentar în Republica Moldova, un fenomen destul de tânăr, venit din Occident, unde oamenii sunt literalmente obsedați de sănătatea și frumusețea dinților. Cu toate acestea, prețurile la serviciile stomatologice în aceste țări sunt foarte mari, astfel că americanii au căutat o alternativă. Locuitorii din orașele mari au început să-și dea preferința nu medicilor stomatologi locali, dar, celor din Mexic și Costa Rica.

Turismul stomatologic în Europa este cunoscut sub numele de "vacanță dentară". Fiind un căutarea unei căi de a economisi bani pentru stomatologie, viitorii pacienți călătoresc în diferite orașe și țări în căutarea unui zâmbet frumos și a unor impresii noi. Aceste călătorii au devenit deosebit de relevante atunci când a început criza financiară. Costul medicamentelor, materialelor și echipamentelor este aproximativ același în toate țările. Dar nivelul mediu de viață, salariile, impozitele, utilitățile și alți indicatori, diferă semnificativ. Datorită acestei diferențe, pacienții nu doar fac economii pe seama serviciilor medicale, ci se bucură, de asemenea, de cultura altor țări.

Dacă locuiți în străinătate și ați decis să deveniți un turist dentar, atunci, probabil, vă este frică de necunoscut. Turismul dentar are un mare număr de avantaje, dar cum să le folosiți? La această întrebare și multe altele, sunt gata să răspundă specialiștii Imperial Dent.

Cu ajutorul nostru veți economisi timp, bani și nervi. Vom asculta cu atenție toate doleanțele pe care le aveți, vă vom consulta cu privire la problemele dentare și vom elabora gratuit planul tratamentului stomatologic perfect adaptat trăsăturilor individuale.

Imperial Dent garantează acuratețea și obiectivitatea informațiilor furnizate și are grijă de starea de sănătate a fiecărui client.

Imperial Dent este destinația perfectă pentru a beneficia de servicii stomatologice profesioniste, la preț rezonabil.

Aveți Întrebări?

Pentru a trimite un mesaj, a cere informatii sau a programa o rezervare

LOCAŢIE

Str. Nikolai Zelinski 15/4,
MD-2038 Chișinău

ORE DE LUCRU

Luni-Vineri: 08:30-19:00
Sâmbătă, Duminică: Închis

INFO CONTACT

contact@imperialdent.md
Telefon: +373 22 260 325

FACEBOOK LIVE
Loading...
Call Now Button