Servicii

De la proteze la ortodonţie

Consultatie gratuita

Consultaţie la stomatolog

Consultația la stomatolog este cea mai bună ocazie de a afla tot “adevărul” despre dinții dvs. Este imposibil să găsiți o persoană care nu ar fi consultat măcar o dată medicul  dentist. Din păcate, mulți oameni trec prin experiențe neplăcute în timpul acestor vizite. În realitate, fiecare ar putea să scape de izul neplăcut al experiențelor anterioare. Iar spațiile largi și luminoase, atitudinea prietenoasă a specialiștilor vă va aduce doar emoții pozitive. În plus, medicii stomatologi cu calificare înaltă, materialele moderne, permit să beneficiați de o calitate superioară a tratamentului.

O clinică privată în Chișinău este exact ceea ce căutați, atât în planul calității tratamentului, dar și datorită ambianței și atitudinii față de pacient. Cu Imperial Dent veți uita de frică, și în scaunul stomatologic vă veți simți confortabil, din motiv că experiența vastă a făcut să fie posibilă combinarea armonioasă a tehnologiilor înalte și a atmosferei degajate.

Consultarea stomatologică vă permite să puneți bazele unui dialog armonios, să vă acomodați cu atmosfera și să lăsați specialistul să își facă treaba.

În ce caz aveți nevoie de o consultație?

Din motiv că Imperial Dent este o clinică stomatologică foarte solicitată, ar fi foarte bine să faceți o înscriere prealabilă. La unele întrebări veți putea primi răspuns și la telefon, dar o vizită personală este absolut necesară dacă:

 • aveți un miros neplăcut din cavitatea bucală;
 • suferiți de durere de dinți, mai ales dacă acesta este în creștere;
 • observați o sângerare ușoară a gingiilor;
 • dinții au devenit mai sensibili;
 • simțiți durere atunci când încercați să mușcați alimente mai dure;
 • dinții au devenit strâmbi;
 • ganglionii limfatici submandibulari s-au inflamat;
 • o bucată de dinte s-a desprins sau există fisuri în smalțul dentar;
 • culoarea dinților nu este estetică;
 • aveți probleme cu orice tip de proteze (proteze dentare fixe sau proteze dentare mobile);
 • aveți o coroană sau o punte dentară sub care se strâng resturi alimentare;
 • nu ați fost la un stomatolog în ultima jumătate de an.

Doar un medic dentist cu înaltă calificare poate evalua starea cavității orale, poate explica în detaliu modul în care se menține și/sau restabilește sănătatea dinților.

Care este avantajul de bază pe care îl are o consultație la stomatolog?

Specialiștii Imperial Dent văd trecutul, prezentul și viitorul dinților, iar la prima consultare veți putea auzi o opinie competentă și, astfel, planifica următoarele acțiuni. Nu puteți planifica un tratament stomatologic complet fără să cunoașteți care dinți sunt afectați, în ce măsură și care anume reprezintă o prioritate. Doar la consultația directă medicul vă poate spune ce servicii stomatologice vor fi necesare pentru a avea o dantură complet sănătoasă, în ce ordine trebuie efectuate procedurile și cât vor costa ele. Astfel, veți putea planifica bugetul pentru tratament. 

Specialistul vă va spune care dintre procedurile planificate vor fi absolut necesare și care dintre acestea sunt de natură cosmetică sau de recomandare, pentru că estetica dentară are, desigur, un rol important, dar ca prioritate vine doar după alte intervenții, ce țin de: odontologie (tratamentul cariilor) și endodonție (tratamente de canal). Singura procedură ce face excepție este cea de detartraj, deși oficial se referă la estetica dentară, ea poate fi recomandată în prima etapă pentru a elimina placa bacteriană și tartrul, lăsând câmpul de activitate liber pentru alte intervenții terapeutice.

Precizia consultației este asigurată şi de echipamentul modern al clinicii (inclusiv aparat de radiografie dentară digitală și microscop pentru tratament endodontic). Mai mult de atât, în timpul consultației, nu doar veți învăța despre tacticile de tratament ce vi se potrivesc și când este nevoie de o altă vizită, dar și veți afla toată informația necesară despre igiena orală. De asemenea, oricând puteți oferi un voucher pentru proceduri stomatologice unui om drag, iar noi îl așteptăm la consultație!

Vă rămâne să faceți o vizită la Imperial Dent, str. Zelinski 15/4, pentru a vedea un nou nivel de stomatologie în Chișinău.

Aveți Întrebări?

Pentru a trimite un mesaj, a cere informatii sau a programa o rezervare


TRIMITE

LOCAŢIE

Str. Nikolai Zelinski 15/4,
MD-2038 Chișinău

ORE DE LUCRU

Luni-Vineri: 08:30-19:00
Sâmbătă, Duminică: Închis

INFO CONTACT

contact@imperialdent.md
Telefon: +373 22 260 325

FACEBOOK LIVE
Loading...
Call Now Button