Noi în Presă

Articole despre stomatologie și medicină
implanturi-premium

Industria stomatologică nu stă pe loc, iar una dintre cele mai importante segmente ale acesteia este implantologia, care reprezintă, cu siguranță, una dintre posibilitățile exclusive de a-ți recăpăta zâmbetul și încrederea în sine. Dar cum să alegi un specialist bun și ce reprezintă un implant dentar din categoria Premium?

servicii stomatologice chisinau instrumente, perie de dinti

Industria stomatologică nu stă pe loc, iar una dintre cele mai importante segmente ale acesteia este implantologia, care reprezintă, cu siguranță, una dintre posibilitățile exclusive de a-ți recăpăta zâmbetul și încrederea în sine. Dar cum să alegi un specialist bun și ce reprezintă un implant dentar din categoria Premium?

director-clinica-stomatologica-botanica

Iată ce spune doamna Olimpia Baltă, director la clinica stomatologică din Chișinău Imperial Dent: ”Promovez afirmarea femeii în societate. Am crescut doar cu mama și din copilărie am învățat să fiu puternică în orice domeniu. Nu am ales niciodată că acesta e lucru bărbătesc sau femeiesc.” Despre putere, perseverență și ambiție, toate combinate cu feminitate.

stomatolog-botanica-clinica-stomatologica-chisinau

”Omul se întâmpină după haine, dar se petrece după minte”, spune un vechi proverb moldovenesc. Ei bine, în lumea modernă, nu doar haina contează atunci când vrei să faci o impresie bună. Contează tot, iar până a reuși să spui ceva, oamenii se întâmpină cu un zâmbet.

toata-echipa-imperial-dent

Zâmbetul frumos și dinții sănătoși prezintă un atu pentru o persoană contemporană de succes. Pentru ca să ai parte de un zâmbet de invidiat, nu ai decât să contactezi un medic profesionist. Clinica stomatologică Imperial Dent oferă soluții moderne pentru întreaga familie.

stomatologi-chisinau

Cum este sa lucrezi impreuna cu partenerul tau de viata? De-a lungul timpului, societatea s-a impartit in doua tabere: unii sunt pro, altii - ferm contra. Totusi, povestile de succes ale partenerilor de viata care au reusit sa intemeieze, pe langa familii fericite, si afaceri de succes, sunt tot mai des intalnite.

clinica stomatologica din chisinau la eveniment public

Cum este sa lucrezi impreuna cu partenerul tau de viata? De-a lungul timpului, societatea s-a impartit in doua tabere: unii sunt pro, altii - ferm contra. Totusi, povestile de succes ale partenerilor de viata care au reusit sa intemeieze, pe langa familii fericite, si afaceri de succes, sunt tot mai des intalnite.

dentar turism moldova

Daca locuiti in Romania si ati decis sa sa detineti o dantura ideala si sanatoasa, dar nu doriti sa cheltuiti sume exorbitante, atunci sa deveniti turist dentar in Republica Moldova este solutia. Acest tip de turism medical are un mare numar de avantaje, existenta carora probabil nici nu ati banuit-o.

De ce sa alegeti Republica Moldova pentru turismul dentar?

implant dentar chisinau moldova
Un zâmbet perfect este cel mai bun atu pentru o imagine de succes. Oamenii care râd în toată gura, sunt oameni optimiști, neinhibați, care se simt confortabil în orice situație. Dinții frumoși, albi și bine aliniați sunt un motiv de încredere în propriile forțe, fiind un „instrument” de comunicare irezistibil ce influențează favorabil interacțiunile cu cei din jur. Acesta este un aspect extrem de important pentru evoluția personală, în special dacă ne referim la un adolescent sau un tânăr adult.
clinici stomatologice Chisinau
Un zâmbet frumos este cea mai bună investiție în propria atractivitate și sănătate. Nu este neapărat să fie ideal, dar să fie fermecător și natural – este obligatoriu. Să atingeți un asemenea rezultat este mult mai ușor cu ajutorul unei îngrijiri zilnice, pentru a nu fi nevoit să apelați la un medic stomatolog pentru un tratament de urgență. Până la urmă, prevenția este mai simplă decât tratamentul.

Secretele zâmbetului perfect – direct de la medicii stomatologi

stomatolog pentru copii chisinau

Cel mai des, din cauza fricii sale, copilul refuză să meargă la stomatolog. Prin toată aparența sa încearcă să își arate frica, iar uneori face chiar și crize isterice. De aceea, trebuie neapărat să vă pregătiți copilul înainte de a merge la stomatolog.

Teama de medici stomatologi este prezentă atât la copii, cât și la maturi mai apoi, dar, cu siguranță, rădăcinile acestui fenomen vin din copilărie.

stomatologie Chisinau Moldova

Igiena profesională a cavității bucale este din în ce mai solicitată printre serviciile oferite de  medicii stomatologiCunoașterea beneficiilor acesteia este un stimulent excelent pentru a vă înscrie la stomatolog.  Cui îi este indicată această procedură și de ce periatul obișnuit al dinților de două ori pe zi nu este suficient? Citiți în continuare detalii despre metodele de curățire profesională, direct de la specialiștii Imperial Dent – clinică stomatologică din Chișinău.

De ce avem nevoie de igienă profesională, dacă avem o periuță de dinți?

turism dentar Chisinau

Turismul dentar este destinat persoanelor care doresc sa beneficieze de servicii dentare, cum ar fi tratamentul de profilaxie, protezele dentare sau implantarea, in alte orase sau tari, unde serviciile stomatologice sunt furnizate calitativ, dar pretul este mai mic decat in orasul de bastina.

Turismul dentar este o noutate pentru tarile din spatiul post sovietic, in timp ce in Europa este un fenomen deja raspandit. Turistii din tarile dezvoltate sunt fericiti sa calatoreasca in Republica Moldova, pentru a beneficia de servicii dentare de calitate la preturi mai mici.

 

turism dentar Republica Moldova

Pacienții din străinătate acordă o atenție tot mai sporită dezvoltării stomatologiei în Republica Moldova și calității serviciilor furnizate.

Un program special organizat, care reprezinta o intercalare a tratamentului stomatologic si a odihnei. Va facem cunostinta cu clinica stomatologica Imperial Dent, orientata spre tratamentul pacientilor straini.

Esenta programului dentar-turistic pe care il ofera Imperial Dent, consta in faptul ca o persoana ce doreste sa efectueze o calatorie in Republica Moldova in scopul tratamentului si a protezarii, solicita din timp un reprezentant al clinicii, pentru a specifica timpul convenabil pentru sosire, o posibila sedere in oras, rezultatul dorit, precum si suma totala a cheltuielilor pentru tratament.

Microscop Carl Zeiss

Важным, но, в то же время, и роскошным инструментом в молдавской стоматологии является микроскоп Carl Zeiss. Его возможности переносят стоматологическое лечение на новый уровень качества, а также комфорта.
Для проведения эффективного, быстрого и без того, чтоб оно было инвазивным лечением стоматологу необходимо, в случае более сложной работы, получить максимальную видимость объекта. Насколько хорошо не видел бы врач, он не может справиться без помощи специальных оптических инструментов. Среди медицинского оборудования современного стоматологического кабинета - микроскоп является незаменимым инструментом для значительного улучшения уровня медицинской помощи.

Endodonție microscopică în Chișinău
În multitudinea clinicilor stomatologice din oraș, este foarte greu să o identifici pe cea mai bună. Microscopul stomatologic este un criteriu definitoriu a unui tratament dentar de calitate. În mâinile unui specialist acest instrument este capabil să înlăture cele mai dificile afecțiuni dentare și să asigure un tratament fără traumatisme. Cu ajutorul microscopului crește complexitatea procedurilor realizate și totodată calitatea acestora.

În activitatea lor, specialiștii Imperial Dent folosesc microscopul operativ dentar de producție germană Carl Zeiss, lider mondial în producția de sisteme optice profesionale.

vizitati stomatologul

Să păstrezi dinții sănătoși, făcând vizitele de rutină la medicul stomatolog, este foarte important. Atunci când problemele dentare își fac apariția, pe lângă durerea ce le însoțește, îți dau peste cap toate planurile. Dar ce înseamnă de fapt vizitele stomatologice de rutină? Cât de frecvente ar trebui să fie?
Semnalizarea la timp a unei probleme va reduce considerabil durerea pe care o veți suporta, incomoditatea și cheltuielile ce însoțesc tratamentul, mai ales într-o clinică stomatologică bună. Regularitatea vizitelor de rutină diferă de la o categorie de oameni la alta.

problema dentara

Prevenirea problemelor de ordin stomatologic este mult mai simplă atunci când cunoști riscurile. Există mai mulți factori care pot ridica riscul cariilor dentare, afecțiuni ale gingiilor și chiar a cancerului oral. Uneori, ele pot fi rezolvate prin servicii stomatologice destul de ieftine, în primele etape, dar ignorate, aceste probleme pot deveni serioase.

clinica privata Chisinau

Clinica stomatologică pe care alegi să o vizitezi este la fel de importantă, ca medicul de familie pe care îl ai. Uneori, poate chiar mai importantă, mai ales dacă ai nevoie frecvent de servicii stomatologice. După număr, nu ai spune că nu există suficiente opțiuni, dar, totuși, cum alegi o clinică cu adevărat bună?
Există o serie de factori, ce ar putea juca un rol într-un clasament al clinicilor stomatologice. Fiecare potențial pacient are propriile valori, interese și priorități, deci și alegerea ar fi diferită pentru fiecare. Cu toate acestea, acești factori în sumă nu se schimbă, îi poți găsi în lista de mai jos.

dentist Chisinau

Există o frică neargumentată, trecută din tată în fiu, în fața serviciilor stomatologice și stomatologilor în general. Cumva, ne-am obișnuit cu această idee, deși puțini au suficiente argumente. Într-adevăr, oare mai merită să privim cu reticență la orice tip de servicii stomatologice?
În realitate, extreme de puține servicii stomatologice sunt dureroase. De câteva decenii deja anestezia a fost îmbunătățită atât de intens, încât tot ce poate fi asociat cu intervențiile dentare este rezultatul. Ori, anume recurgând la servicii dentare, scap de dureri, discomfort, problem fonetice și estetice.

zambet de succes

Calitatea, fiabilitatea, lipsa durerii și confortul în tratament, abordarea individuală a pacientului, responsabilitatea pentru rezultatele muncii lor – acestea sunt principiile specialiștilor clinicii Imperial Dent. Aici, pacienții vor beneficia de terapie complexă și profesională și servicii amabile. Politica flexibilă a prețurilor permite specialiștilor clinicii să selecteze tratamentul ținând cont de capacitățile financiare ale pacienților, menținând în același timp calitatea înaltă a serviciilor furnizate.

servicii stomatologice

Multitudinea de clinici stomatologice existente la moment te poate deruta destul de ușor. Experiențele diferă de la caz la caz, astfel încât devine destul de greu să alegi servicii stomatologice de calitate.
Metoda încercărilor și eșecurilor nu funcționează mereu, pentru că nimeni nu are timp suficient să încerce pe propria piele serviciile din diverse clinici. Recomandările de la prieteni și rude sunt oarecum subiective, deoarece fiecare are standardele lui de calitate, precum și propriile priorități, când vine vorba de o analiză completă.

turism dental

Republica Moldova devine tot mai atractiva pentru turistii romani. si nu e vorba doar de vinurile de acolo si deliciile gastronomice, dar si de tratamentul stomatologic, mai nou. Mai mult de atat, pentru etichetarea acestui fenomen a aparut si termenul de turism dentar, care nu tine doar de Romania, ci de intreaga Europa.
Turismul dentar permite oamenilor aflati in vacanta sa isi rezolve toate problemele de ordin stomatologic, intr-un interval scurt de timp. Motivul pentru care turismul dentar devine din ce in ce mai popular in Republica Moldova este pretul ceva mai redus al serviciilor.

servicii-stomatologice-chisinau

Vizitând stomatologul, tot mai mulți oameni înțeleg că ei nu sunt doar clienți, ci pacienți, iar atitudinea față de pacienți trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Anume despre o astfel de atitudine în domeniul de servicii dentare din Moldova putem vorbi în clinica Imperial Dent, din Chișinău.

clinica stomatologica

Aparent alegerea unei clinici stomatologice de încredere pare să fie o întrebare simplă, datorită informației prezente pe internet și nu numai. Însă din moment ce avem o mulțime de clinici stomatologice în Chișinău, este foarte dificil să decizi care este cea mai potrivită.

stomatolog bun

Un zâmbet perfect, nu poate fi niciodată obținut fără o atenţie deosebită acordată sănătății. Vizitele regulate la medicul dentist, o alimentaţie corectă, precum şi însușirea unor reguli simple de igienă orală, vă vor ajuta să păstrați dantura perfectă pentru un timp cât mai îndelungat.

clinica de stomatologie Botanica

Un zâmbet sănătos este un semn a sănătății danturii dvs., dar poate fi, de asemenea, o indicație a sănătății dumneavoastră generale. Descoperiți în acest articol, sfaturile oferite de o clinică stomatologică din Chișinău, care vă ajută să alegeți clinica care vă va aduce nu numai un zâmbet frumos, dar și sănătos – Imperial Dent.

consultatie la stomatolog

Un zâmbet sincer denotă fericire şi o stare pozitivă, însă deseori uităm să zâmbim sau pur şi simplu evităm să o facem. Ascundem trăiri şi emoții doar pentru că nu suntem mulțumiți de dantura pe care o avem. Indiferent de vârstă, de cât de obosiți sunteți sau de problemele pe care le ai, zâmbește şi atunci, cu siguranță, lucrurile se vor schimba. Iar de estetica şi sănătatea danturii tale se va ocupa clinica stomatologică Imperial Dent – un centru stomatologic ultramodern care dispune de tehnologii inovatoare şi experiența necesară pentru a readuce încrederea şi confortul pacientului încă de la prima vizită.

clinica privata de stomatologie

Cum arată ultimele date statistice, problemele dentare se plasează pe primul loc între toate afecţiunile organismului. Neglijarea igienei orale duce la apariţia bolilor parodontale şi a cariilor complicate, cauze principale ale pierderii dinţilor. De cele mai multe ori ne adresăm la stomatolog doar atunci când intervine durerea. Şi este atât de simplu de a evita astfel de neplăceri…

vizita la dentist

Imperial Dent este o clinică stomatologică specializată în medicina dentară preventivă, cosmetică și de familie.
Promovând o atmosferă de încredere, obiectivul și filozofia noastră este de a oferi îngrijire personalizată într-un mediu relaxant și prietenos. Datorită feedback-ului și recomandărilor pacienților noștri, putem fi considerați una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Chișinău, vă oferim servicii stomatologice fără dureri și o abordare individuală.

stomatologi buni

Clinica stomatologică de familie Imperial Dent dentară oferă o gamă completă de servicii stomatologice moderne. Aici vă puteți adresa pentru orice problemă dentară. Principalele domenii ale activității sunt tratarea și îndepărtarea dinților, inclusiv stomatologia terapeutică, ortodonția, chirurgia dento-alveolară, albirea dinților, stomatologia ortopedică, stomatologia pentru femeile însărcinate și stomatologia pentru copii.

servicii stomatologice de calitate

Imperial Dent vă mulțumește că ați găsit timp și posibilitate pentru a face cunoștință cu serviciile clinicii. Specialiștii clinicii țin să ofere servicii stomatologice de calitate și vor fi foarte bucuroși să vă vadă printre clienții fideli.

ingrijirea dintilor

Cu siguranță nu veți nega importanța unei danturi îngrijite, care nu doar dă dovadă de starea bună de sănătate, dar și influențează prima impresie despre proprietarul norocos.
Cu toate acestea, foarte mulți oameni amână vizita la stomatolog (agravând problema) din cauza unei experiențe neplăcute. Dar stomatologie modernă a atins culmi uimitoare, procedura de tratare a dinților fiind lipsită de durere și foarte efectivă.

estetica dentara femeie zambind focus pe zambet sclipitor

Zâmbetul și, implicit, dantura sănătoasă sunt cartea de vizită a omului. Probabil, îți sunt cunoscute îndemnurile: "Trebuie să ai grijă de dinți", "Trebuie să mergi regulat la stomatolog". Nu sunt vorbe goale. Chiar dacă nu ai carii dentare, ori dinții tăi nu prezintă semne evidente de boală, specialiștii recomandă să mergi la medicul dentist cel puțin o dată la jumătate de an. De ce?

Nu Ezitați să Ne Contactați

Pentru a trimite un mesaj, a cere o informație sau a programa o rezervare

LOCAȚIE

Str. Nikolai Zelinski 15/4,
MD-2038 Chișinău

ORE DE LUCRU

Luni-Vineri: 08:30-19:00
Sâmbătă, Duminică: Închis

INFO CONTACT

contact@imperialdent.md
Telefon: +373 22 260 325

Call Now Button
FACEBOOK LIVE
Loading...