Noi în Presă

Articole despre stomatologie și medicină
Aparat dentar Chisinau la Imperial Dent

Este de la sine înțeles de ce apelează oamenii la un aparat dentar – pentru a corecta un anumit defect de aliniere a dinților. Totuși, luând în calcul toate aspectele practice și teoretice, care sunt beneficiile aparatului dentar, în afară de estetica unor dinți drepți și de ce merită să investești într-un bracket dentar calitativ?

stomatologi buni

Un zâmbet frumos poate adăuga încredere în propria personalitate şi te poate face mai sigur şi mai încrezut. Dantura joacă un rol primordial în viaţă, tocmai de aceea, este necesar să avem grijă de sănătatea dinţilor noştri. Cei care suferă astăzi de o amplasare incorectă a dinţilor în cavitatea bucală cu siguranţă se interesează de ,,ortodonţie”.

implant dentar premium

Un zâmbet frumos are la bază o dantură sănătoasă, însă nu fiecare poate să se bucure de acest lux. Cei care suferă de lipsa dinţilor cu siguranţă înţeleg despre acest chin fizic, pentru că acesta ne afectează foarte mult starea de bine. Din fericire, această problemă poate fi rezolvată astăzi cu ajutorul implantului dentar. Când apelăm la un medic stomatolog pentru procedură?

albire dentara

 

Toată lumea a auzit măcar o singură dată despre termenul de „zâmbet de la Hollywood” și, cel mai probabil, a văzut acest fenomen pe micile și marile ecrane. Actori de diferită talie afișează nonșalant un zâmbet de milioane, pe când noi, spectatorii, nu putem face altceva decât să invidiem în tăcere. Sau putem face? Răspunsul este afirmativ, deoarece avem la îndemână procedura de albire dentară. Am discutat cu specialiștii clinicii dentare Imperial Dent și am încercat să elucidăm dacă această procedură este un moft sau o necesitate.

tratament la clinica stomatologica din chisinau

Clinicile dentare din Chișinău se ciocnesc tot mai frecvent de o problemă majoră, specifică Republicii Moldova, și anume pierderea precoce a dinților. Cauzele sunt dintre cele mai diverse, dar cert este că aproape 80% dintre copii nu respectă rigorile igienei orale - șocant, un prag de circa 30% nu au folosit o periuță de dinți până la vârsta de 9-11 ani. În plus, o altă cifră îngrijorătoare este cea că multe dintre stomatologii care activează în țară nu acordă o gamă amplă de servicii de profilaxie și igienă orală copiilor, dar și maturilor.

aparat dentar chisinau botanica

Ai visat toată adolescența ta să ai un zâmbet corect? Ai mers cu frică pe lângă cabinetele stomatologice și ai amânat constant vizita la un dentist pentru un aparat dentarClinica stomatologică din Chișinău Imperial Dent îți vine în ajutor cu câteva informații relevante pe care trebuie să le știi, atunci când decizi că este momentul oportun să porți un aparat dentar.
Pentru o consultație la specialiștii Imperial Dent (clinica stomatologică e localizată la Botanica, Chișinău), apelează +373 22 260 325. 

NewTom-GO-tomografie-dinti-chisinau

Stomatologia modernă este deja un amalgam de metodele clasice și cele inovative de tratament. Diagnosticul dentar e mai simplu și mai rapid decât oricând. Pacienții nu sunt nevoiți să piardă timp, dacă e nevoie de tomograf stomatologic - acum ele sunt disponibile în imediata apropiere a medicului stomatolog curant. Ce impact are digitalizarea asupra serviciilor stomatologice în Moldova, află din acest material.

stomatologie in pandemie

În aceste vremuri dificile pentru întreaga planetă, multe dintre lucrurile obișnuite s-au schimbat radical peste noapte. Și totuși, indiferent ce provocări ne pregătește ziua de mâine, una dintre prioritățile pentru o sănătate de fier este igiena orală. Află în rândurile următoare cum să ai grijă de dantură și cum să eviți o serie de urgențe stomatologice cu atât mai periculoase în această perioadă, cu cât este mai complicat accesul la servicii stomatologice de calitate.

vizita la dentist

Visezi să ai o dantură impecabilă, dar din varii motive ți-ai pierdut un dinte sau mai mulți? Te sperie procedura de realizare a unui implant dentar, sau poate nu știi în ce constă? Tot ce trebuie să faci din start este să te informezi minuțios despre tipurile de implanturi dentare, ce reprezintă procedurile din tratament și să alegi ce ți se potrivește. Scapă de frică și obține dantura la care visezi! Specialiștii clinicii stomatologice Imperial Dent îți răspund la cinci cele mai frecvente întrebări despre implanturi și despre etapele realizării acestora.

service-7-img

Dantura ne este oferită de mama natură și este un cadou de care trebuie să ne îngrijim zilnic, printr-o rutină atentă și utilizând produse de calitate. Din păcate, unii factori de ordin fiziologic sau mecanici o pot afecta direct provocând dificultăți de masticație și dureri de cap.
Pentru a evita astfel de repercusiuni, este oportun să apelezi la un stomatolog ce-ți poate sugera să apelezi la ortodonție. Care sunt avantajele unui tratament ortodontic află din sfaturile specialiștilor clinicii stomatologice Imperial Dent.

implanturi premium

Stomatologia, ca ramură importantă a medicinei și domeniu de interes pentru fiecare, nu stă pe loc. Una dintre cele mai importante segmente ale acesteia este implantologia, care reprezintă, cu siguranță, una dintre posibilitățile exclusive de a-ți recăpăta zâmbetul și încrederea în sine. Dar cum să alegi un specialist bun și ce reprezintă un implant dentar din categoria Premium? La aceste întrebări ne vor oferi răspuns specialiștii din clinica stomatologică Imperial Dent.

albire-dinti-chisinau

Stomatologia modernă este deja un amestec clar dintre metodele clasice și cele inovative de tratament. Durerea și senzațiile neplăcute cu care eram obișnuiți sunt acum de domeniul trecutului, medicii stomatologi utilizând din ce în ce mai activ tratamentele non-invazive și metodele de scădere radicală a sindromului dolor. Ce impact are digitalizarea asupra implanturilor dentale?

stomatologie pentru copii - igiena orală

Vizitele la medicul stomatolog, după cum ți le amintești tu din copilărie, se numără printre experiențele mai puțin plăcute. Atmosferă ciudată, echipamente și utilaje care intimidează, iar o persoană necunoscută încearcă să îți oprească durerile de dinți. Sigur, nu ai vrea să treacă și copilul tău prin aceleași sentimente neplăcute, pe care le-ai simțit tu.

sanatate-dentara-sfaturi

Stomatologia modernă este deja un amestec clar dintre metodele clasice și cele inovative de tratament. Durerea și senzațiile neplăcute cu care eram obișnuiți sunt acum de domeniul trecutului, medicii stomatologi utilizând din ce în ce mai activ tratamentele non-invazive și metodele de scădere radicală a sindromului dolor. Ce impact are digitalizarea asupra implanturilor dentale?

implanturi-premium

Stomatologia modernă este deja un amestec clar dintre metodele clasice și cele inovative de tratament. Durerea și senzațiile neplăcute cu care eram obișnuiți sunt acum de domeniul trecutului, medicii stomatologi utilizând din ce în ce mai activ tratamentele non-invazive și metodele de scădere radicală a sindromului dolor. Ce impact are digitalizarea asupra implanturilor dentale?

Despre toate aceste aspecte, de la specialiștii ce lucrează cu implanturi dentare Premium în Chișinău, regiunea Botnaica.

sstomatolog copii chisinau

Plini de energie și entuziasm, copiii nu prea au răbdare să stea la un cabinet stomatologic. Anume din acest motiv, părinții simt presiune atunci când au o programare la medicul stomatolog. Sunt câteva reguli simple și trucuri psihologice care estompează frica de dentist, dacă sunt aplicate corect în educația micuților, pe care trebuie să le cunoști. Discută cu micuțul despre stomatologia pentru copii, niciodată nu este prea devreme să pui bazele unei igiene orale adecvate - sunt doar 2 recomandări.

servicii-stomatologice-chisinau

Este lucru știut că cei mai mulți pacienți ai serviciilor de stomatologie din Chișinău sunt persoane de vârsta a treia, care apelează preponderent pentru astfel de intervenții, precum sunt: operații de implant dentar; aplicarea protezelor dentare mobile moderne sau tratamentul abceselor dentare. Indiferent de genul tratamentului operat, una dintre problemele omniprezente este coagularea deficitară a sângelui. Ce mecanisme pot fi utilizate și ce metode se aleg află dintr-un material oferit de specialiștii clinicii Imperial Dent.

Newtom-GO-chisinau-moldova

Clinica Imperial Dent oferă soluții pentru orice pacient - rapid, la prețuri accesibile. Primul și unicul aparat NewTom GO din Moldova, cu un spectru larg de oportunități și servicii, îl găsești doar la clinica stomatologică privată din Chișinău Imperial Dent. Cel mai performant computer tomograf, de producție italiană, reprezintă un nou pas în stomatologia de performanță înaltă în Moldova - permite investigații 2D și 3D, adaptându-se automat la constituția pacientului și generând o cantitate minimă de raze.

balta olimpia director clinica privata stomatologica chisinau

Soarele neobișnuit de generos pentru începutul lunii martie se scălda pe o podea lustruită până la perfecțiune. Un miros îmbătător cu niște note fine, indescifrabile, plutea în aer. De după o ușă albă, o femeie blondă, cu zâmbet larg pe față îmi zice să o urmez. În cale îmi apar medici în costume albe, pacienți care își așteaptă rândul și asistente care se mișcă alert de colo-colo. Deși a făcut medicină generală, Olimpia Baltă și-a ascultat chemarea inimii și a ajuns acum să conducă una dintre cele mai bune clinici stomatologice din capitală.

albire-dinti-chisinau

Dorești să ai dinți mai albi și mai sănătoși? Ai auzit de înălbirea dinților însă nu cunoști exact în ce constă? Află câteva detalii esențiale care o să te informeze corect despre acest serviciu, necesar pentru obținerea unui zâmbet frumos. Înainte de procedura de albire a dinților tăi, un medic stomatolog trebuie să se asigure că starea generală de sănătate a dinților este bună și că nu există carii.

implant dentar

De obicei, primul lucru la care oamenii se uită atunci când au nevoie de un implant dentar este prețul. Motivele financiare pot restrânge pacienții să pună acest factor înaintea calității, cu gândul că diferența nu e atât de mare, așa că nu o să conteze prea mult. Însă trebuie luat în considerare și faptul că suma pe care ești dispus să o plătești reprezintă o investiție directă în sănătatea ta.

implant-dentar-chisinau-scaled-e1605183394991

Fondată în 2002, cu sediul în Kloten, Elveția, compania Nobel Biocare se consideră unul dintre cei mai mari producători de proteze dentare personalizate pe bază de CAD / CAM, la nivel mondial. Prin urmare, standardele impuse în activitatea acestora permite determinarea unui nivel la care pot aspira clinicile stomatologice din întreaga lume.

implanturi-premium

Industria stomatologică nu stă pe loc, iar una dintre cele mai importante segmente ale acesteia este implantologia, care reprezintă, cu siguranță, una dintre posibilitățile exclusive de a-ți recăpăta zâmbetul și încrederea în sine. Dar cum să alegi un specialist bun și ce reprezintă un implant dentar din categoria Premium?

premiul-notorium-cum-se-rasplateste-recunostinta-159598-1605518265

Premiul Notorium este de câțiva ani una dintre recompensele cele mai râvnite de către antreprenorii naționali. Acesta semnifică nu doar rezultatele prodigioase în activitate, ci și nivelul de încredere al publicului, or de acesta depinde succesul afacerii.

20201114_205252 (1)

Premiul Notorium este de câțiva ani una dintre recompensele cele mai râvnite de către antreprenorii naționali. Acesta semnifică nu doar rezultatele prodigioase în activitate, ci și nivelul de încredere al publicului, or de acesta depinde succesul afacerii. 

servicii stomatologice chisinau instrumente, perie de dinti

Industria stomatologică nu stă pe loc, iar una dintre cele mai importante segmente ale acesteia e implantologia, care reprezintă, cu siguranță, una dintre posibilitățile exclusive de a-ți recăpăta zâmbetul și încrederea în sine. Dar cum să alegi un specialist bun și ce reprezintă un implant dentar Premium?

clinica-stomatologica-buna-885×1024

În prezent, calitatea unor servicii medicale nu se mai măsoară doar în prezența unor tehnici lucrative sau a unor utilaje performante, ci mai ales prin prisma așa numitei experiențe personale a pacientului. Acest lucru este cu atât mai relevant în sfera serviciilor prestate de clinicile stomatologice, activitatea cărora a fost, timp de decenii, umbrită de prezența durerii în fiecare procedură.

director-clinica-stomatologica-botanica

Iată ce spune doamna Olimpia Baltă, director la clinica stomatologică din Chișinău Imperial Dent: ”Promovez afirmarea femeii în societate. Am crescut doar cu mama și din copilărie am învățat să fiu puternică în orice domeniu. Nu am ales niciodată că acesta e lucru bărbătesc sau femeiesc.” Despre putere, perseverență și ambiție, toate combinate cu feminitate.

stomatolog-botanica-clinica-stomatologica-chisinau

”Omul se întâmpină după haine, dar se petrece după minte”, spune un vechi proverb moldovenesc. Ei bine, în lumea modernă, nu doar haina contează atunci când vrei să faci o impresie bună. Contează tot, iar până a reuși să spui ceva, oamenii se întâmpină cu un zâmbet.

implant-dentar-pret-chisinau-scaled

Ne îngrozim când aflăm despre tratamentele stomatologice din antichitate sau din Evul Mediu. Oamenii se confruntau cu o mulțime de probleme stomatologice și ajungeau să fie lipsiți de dantură.

toata-echipa-imperial-dent

Zâmbetul frumos și dinții sănătoși prezintă un atu pentru o persoană contemporană de succes. Pentru ca să ai parte de un zâmbet de invidiat, nu ai decât să contactezi un medic profesionist. Clinica stomatologică Imperial Dent oferă soluții moderne pentru întreaga familie.

tratament carii chisinau instrumente stomatologice

În 2020, stomatologia te poate uimi printr-o mulțime de metode de tratament eficient și proceduri estetice pentru un zâmbet sănătos. Totuși, uneori te poți confrunta cu probleme dentare ce necesită intervenții chirurgicale complexe.

servicii-stomatologice-botanica-chisinau-1536×1025

Câteodată, în virtutea anumitor circumstanțe, care nu depind de noi, dinții ne sunt puși în pericol, iar unica metodă de a-i salva sau de a înlătura anumite repercusiuni negative sunt serviciile de chirurgie dentară, prestate de clinicile stomatologice din capitală.

stomatologi-chisinau

Cum este sa lucrezi impreuna cu partenerul tau de viata? De-a lungul timpului, societatea s-a impartit in doua tabere: unii sunt pro, altii - ferm contra. Totusi, povestile de succes ale partenerilor de viata care au reusit sa intemeieze, pe langa familii fericite, si afaceri de succes, sunt tot mai des intalnite.

clinica stomatologica din chisinau la eveniment public

Cum este sa lucrezi impreuna cu partenerul tau de viata? De-a lungul timpului, societatea s-a impartit in doua tabere: unii sunt pro, altii - ferm contra. Totusi, povestile de succes ale partenerilor de viata care au reusit sa intemeieze, pe langa familii fericite, si afaceri de succes, sunt tot mai des intalnite.

dentar turism moldova

Daca locuiti in Romania si ati decis sa sa detineti o dantura ideala si sanatoasa, dar nu doriti sa cheltuiti sume exorbitante, atunci sa deveniti turist dentar in Republica Moldova este solutia. Acest tip de turism medical are un mare numar de avantaje, existenta carora probabil nici nu ati banuit-o.

De ce sa alegeti Republica Moldova pentru turismul dentar?

implant dentar chisinau moldova
Un zâmbet perfect este cel mai bun atu pentru o imagine de succes. Oamenii care râd în toată gura, sunt oameni optimiști, neinhibați, care se simt confortabil în orice situație. Dinții frumoși, albi și bine aliniați sunt un motiv de încredere în propriile forțe, fiind un „instrument” de comunicare irezistibil ce influențează favorabil interacțiunile cu cei din jur. Acesta este un aspect extrem de important pentru evoluția personală, în special dacă ne referim la un adolescent sau un tânăr adult.
clinici stomatologice Chisinau
Un zâmbet frumos este cea mai bună investiție în propria atractivitate și sănătate. Nu este neapărat să fie ideal, dar să fie fermecător și natural – este obligatoriu. Să atingeți un asemenea rezultat este mult mai ușor cu ajutorul unei îngrijiri zilnice, pentru a nu fi nevoit să apelați la un medic stomatolog pentru un tratament de urgență. Până la urmă, prevenția este mai simplă decât tratamentul.

Secretele zâmbetului perfect – direct de la medicii stomatologi

stomatolog pentru copii chisinau

Cel mai des, din cauza fricii sale, copilul refuză să meargă la stomatolog. Prin toată aparența sa încearcă să își arate frica, iar uneori face chiar și crize isterice. De aceea, trebuie neapărat să vă pregătiți copilul înainte de a merge la stomatolog.

Teama de medici stomatologi este prezentă atât la copii, cât și la maturi mai apoi, dar, cu siguranță, rădăcinile acestui fenomen vin din copilărie.

stomatologie Chisinau Moldova

Igiena profesională a cavității bucale este din în ce mai solicitată printre serviciile oferite de  medicii stomatologiCunoașterea beneficiilor acesteia este un stimulent excelent pentru a vă înscrie la stomatolog.  Cui îi este indicată această procedură și de ce periatul obișnuit al dinților de două ori pe zi nu este suficient? Citiți în continuare detalii despre metodele de curățire profesională, direct de la specialiștii Imperial Dent – clinică stomatologică din Chișinău.

De ce avem nevoie de igienă profesională, dacă avem o periuță de dinți?

turism dentar Chisinau

Turismul dentar este destinat persoanelor care doresc sa beneficieze de servicii dentare, cum ar fi tratamentul de profilaxie, protezele dentare sau implantarea, in alte orase sau tari, unde serviciile stomatologice sunt furnizate calitativ, dar pretul este mai mic decat in orasul de bastina.

Turismul dentar este o noutate pentru tarile din spatiul post sovietic, in timp ce in Europa este un fenomen deja raspandit. Turistii din tarile dezvoltate sunt fericiti sa calatoreasca in Republica Moldova, pentru a beneficia de servicii dentare de calitate la preturi mai mici.

 

turism dentar Republica Moldova

Pacienții din străinătate acordă o atenție tot mai sporită dezvoltării stomatologiei în Republica Moldova și calității serviciilor furnizate.

Un program special organizat, care reprezinta o intercalare a tratamentului stomatologic si a odihnei. Va facem cunostinta cu clinica stomatologica Imperial Dent, orientata spre tratamentul pacientilor straini.

Esenta programului dentar-turistic pe care il ofera Imperial Dent, consta in faptul ca o persoana ce doreste sa efectueze o calatorie in Republica Moldova in scopul tratamentului si a protezarii, solicita din timp un reprezentant al clinicii, pentru a specifica timpul convenabil pentru sosire, o posibila sedere in oras, rezultatul dorit, precum si suma totala a cheltuielilor pentru tratament.

Microscop Carl Zeiss

Важным, но, в то же время, и роскошным инструментом в молдавской стоматологии является микроскоп Carl Zeiss. Его возможности переносят стоматологическое лечение на новый уровень качества, а также комфорта.
Для проведения эффективного, быстрого и без того, чтоб оно было инвазивным лечением стоматологу необходимо, в случае более сложной работы, получить максимальную видимость объекта. Насколько хорошо не видел бы врач, он не может справиться без помощи специальных оптических инструментов. Среди медицинского оборудования современного стоматологического кабинета - микроскоп является незаменимым инструментом для значительного улучшения уровня медицинской помощи.

Endodonție microscopică în Chișinău
În multitudinea clinicilor stomatologice din oraș, este foarte greu să o identifici pe cea mai bună. Microscopul stomatologic este un criteriu definitoriu a unui tratament dentar de calitate. În mâinile unui specialist acest instrument este capabil să înlăture cele mai dificile afecțiuni dentare și să asigure un tratament fără traumatisme. Cu ajutorul microscopului crește complexitatea procedurilor realizate și totodată calitatea acestora.

În activitatea lor, specialiștii Imperial Dent folosesc microscopul operativ dentar de producție germană Carl Zeiss, lider mondial în producția de sisteme optice profesionale.

vizitati stomatologul

Să păstrezi dinții sănătoși, făcând vizitele de rutină la medicul stomatolog, este foarte important. Atunci când problemele dentare își fac apariția, pe lângă durerea ce le însoțește, îți dau peste cap toate planurile. Dar ce înseamnă de fapt vizitele stomatologice de rutină? Cât de frecvente ar trebui să fie?
Semnalizarea la timp a unei probleme va reduce considerabil durerea pe care o veți suporta, incomoditatea și cheltuielile ce însoțesc tratamentul, mai ales într-o clinică stomatologică bună. Regularitatea vizitelor de rutină diferă de la o categorie de oameni la alta.

problema dentara

Prevenirea problemelor de ordin stomatologic este mult mai simplă atunci când cunoști riscurile. Există mai mulți factori care pot ridica riscul cariilor dentare, afecțiuni ale gingiilor și chiar a cancerului oral. Uneori, ele pot fi rezolvate prin servicii stomatologice destul de ieftine, în primele etape, dar ignorate, aceste probleme pot deveni serioase.

clinica privata Chisinau

Clinica stomatologică pe care alegi să o vizitezi este la fel de importantă, ca medicul de familie pe care îl ai. Uneori, poate chiar mai importantă, mai ales dacă ai nevoie frecvent de servicii stomatologice. După număr, nu ai spune că nu există suficiente opțiuni, dar, totuși, cum alegi o clinică cu adevărat bună?
Există o serie de factori, ce ar putea juca un rol într-un clasament al clinicilor stomatologice. Fiecare potențial pacient are propriile valori, interese și priorități, deci și alegerea ar fi diferită pentru fiecare. Cu toate acestea, acești factori în sumă nu se schimbă, îi poți găsi în lista de mai jos.

dentist Chisinau

Există o frică neargumentată, trecută din tată în fiu, în fața serviciilor stomatologice și stomatologilor în general. Cumva, ne-am obișnuit cu această idee, deși puțini au suficiente argumente. Într-adevăr, oare mai merită să privim cu reticență la orice tip de servicii stomatologice?
În realitate, extreme de puține servicii stomatologice sunt dureroase. De câteva decenii deja anestezia a fost îmbunătățită atât de intens, încât tot ce poate fi asociat cu intervențiile dentare este rezultatul. Ori, anume recurgând la servicii dentare, scap de dureri, discomfort, problem fonetice și estetice.

zambet de succes

Calitatea, fiabilitatea, lipsa durerii și confortul în tratament, abordarea individuală a pacientului, responsabilitatea pentru rezultatele muncii lor – acestea sunt principiile specialiștilor clinicii Imperial Dent. Aici, pacienții vor beneficia de terapie complexă și profesională și servicii amabile. Politica flexibilă a prețurilor permite specialiștilor clinicii să selecteze tratamentul ținând cont de capacitățile financiare ale pacienților, menținând în același timp calitatea înaltă a serviciilor furnizate.

servicii stomatologice

Multitudinea de clinici stomatologice existente la moment te poate deruta destul de ușor. Experiențele diferă de la caz la caz, astfel încât devine destul de greu să alegi servicii stomatologice de calitate.
Metoda încercărilor și eșecurilor nu funcționează mereu, pentru că nimeni nu are timp suficient să încerce pe propria piele serviciile din diverse clinici. Recomandările de la prieteni și rude sunt oarecum subiective, deoarece fiecare are standardele lui de calitate, precum și propriile priorități, când vine vorba de o analiză completă.

turism dental

Republica Moldova devine tot mai atractiva pentru turistii romani. si nu e vorba doar de vinurile de acolo si deliciile gastronomice, dar si de tratamentul stomatologic, mai nou. Mai mult de atat, pentru etichetarea acestui fenomen a aparut si termenul de turism dentar, care nu tine doar de Romania, ci de intreaga Europa.
Turismul dentar permite oamenilor aflati in vacanta sa isi rezolve toate problemele de ordin stomatologic, intr-un interval scurt de timp. Motivul pentru care turismul dentar devine din ce in ce mai popular in Republica Moldova este pretul ceva mai redus al serviciilor.

servicii-stomatologice-chisinau

Vizitând stomatologul, tot mai mulți oameni înțeleg că ei nu sunt doar clienți, ci pacienți, iar atitudinea față de pacienți trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Anume despre o astfel de atitudine în domeniul de servicii dentare din Moldova putem vorbi în clinica Imperial Dent, din Chișinău.

clinica stomatologica

Aparent alegerea unei clinici stomatologice de încredere pare să fie o întrebare simplă, datorită informației prezente pe internet și nu numai. Însă din moment ce avem o mulțime de clinici stomatologice în Chișinău, este foarte dificil să decizi care este cea mai potrivită.

stomatolog bun

Un zâmbet perfect, nu poate fi niciodată obținut fără o atenţie deosebită acordată sănătății. Vizitele regulate la medicul dentist, o alimentaţie corectă, precum şi însușirea unor reguli simple de igienă orală, vă vor ajuta să păstrați dantura perfectă pentru un timp cât mai îndelungat.

clinica de stomatologie Botanica

Un zâmbet sănătos este un semn a sănătății danturii dvs., dar poate fi, de asemenea, o indicație a sănătății dumneavoastră generale. Descoperiți în acest articol, sfaturile oferite de o clinică stomatologică din Chișinău, care vă ajută să alegeți clinica care vă va aduce nu numai un zâmbet frumos, dar și sănătos – Imperial Dent.

consultatie la stomatolog

Un zâmbet sincer denotă fericire şi o stare pozitivă, însă deseori uităm să zâmbim sau pur şi simplu evităm să o facem. Ascundem trăiri şi emoții doar pentru că nu suntem mulțumiți de dantura pe care o avem. Indiferent de vârstă, de cât de obosiți sunteți sau de problemele pe care le ai, zâmbește şi atunci, cu siguranță, lucrurile se vor schimba. Iar de estetica şi sănătatea danturii tale se va ocupa clinica stomatologică Imperial Dent – un centru stomatologic ultramodern care dispune de tehnologii inovatoare şi experiența necesară pentru a readuce încrederea şi confortul pacientului încă de la prima vizită.

clinica privata de stomatologie

Cum arată ultimele date statistice, problemele dentare se plasează pe primul loc între toate afecţiunile organismului. Neglijarea igienei orale duce la apariţia bolilor parodontale şi a cariilor complicate, cauze principale ale pierderii dinţilor. De cele mai multe ori ne adresăm la stomatolog doar atunci când intervine durerea. Şi este atât de simplu de a evita astfel de neplăceri…

vizita la dentist

Imperial Dent este o clinică stomatologică specializată în medicina dentară preventivă, cosmetică și de familie.
Promovând o atmosferă de încredere, obiectivul și filozofia noastră este de a oferi îngrijire personalizată într-un mediu relaxant și prietenos. Datorită feedback-ului și recomandărilor pacienților noștri, putem fi considerați una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Chișinău, vă oferim servicii stomatologice fără dureri și o abordare individuală.

stomatologi buni

Clinica stomatologică de familie Imperial Dent dentară oferă o gamă completă de servicii stomatologice moderne. Aici vă puteți adresa pentru orice problemă dentară. Principalele domenii ale activității sunt tratarea și îndepărtarea dinților, inclusiv stomatologia terapeutică, ortodonția, chirurgia dento-alveolară, albirea dinților, stomatologia ortopedică, stomatologia pentru femeile însărcinate și stomatologia pentru copii.

servicii stomatologice de calitate

Imperial Dent vă mulțumește că ați găsit timp și posibilitate pentru a face cunoștință cu serviciile clinicii. Specialiștii clinicii țin să ofere servicii stomatologice de calitate și vor fi foarte bucuroși să vă vadă printre clienții fideli.

ingrijirea dintilor

Cu siguranță nu veți nega importanța unei danturi îngrijite, care nu doar dă dovadă de starea bună de sănătate, dar și influențează prima impresie despre proprietarul norocos.
Cu toate acestea, foarte mulți oameni amână vizita la stomatolog (agravând problema) din cauza unei experiențe neplăcute. Dar stomatologie modernă a atins culmi uimitoare, procedura de tratare a dinților fiind lipsită de durere și foarte efectivă.

estetica dentara femeie zambind focus pe zambet sclipitor

Zâmbetul și, implicit, dantura sănătoasă sunt cartea de vizită a omului. Probabil, îți sunt cunoscute îndemnurile: "Trebuie să ai grijă de dinți", "Trebuie să mergi regulat la stomatolog". Nu sunt vorbe goale. Chiar dacă nu ai carii dentare, ori dinții tăi nu prezintă semne evidente de boală, specialiștii recomandă să mergi la medicul dentist cel puțin o dată la jumătate de an. De ce?

tratament la clinica stomatologica din chisinau

Clinicile dentare din Chișinău se ciocnesc tot mai frecvent de o problemă majoră, specifică Republicii Moldova, și anume pierderea precoce a dinților. Cauzele sunt dintre cele mai diverse, dar cert este că aproape 80% dintre copii nu respectă rigorile igienei orale - șocant, un prag de circa 30% nu au folosit o periuță de dinți până la vârsta de 9-11 ani. În plus, o altă cifră îngrijorătoare este cea că multe dintre stomatologii care activează în țară nu acordă o gamă amplă de servicii de profilaxie și igienă orală copiilor, dar și maturilor.

aparat dentar chisinau botanica

Ai visat toată adolescența ta să ai un zâmbet corect? Ai mers cu frică pe lângă cabinetele stomatologice și ai amânat constant vizita la un dentist pentru un aparat dentarClinica stomatologică din Chișinău Imperial Dent îți vine în ajutor cu câteva informații relevante pe care trebuie să le știi, atunci când decizi că este momentul oportun să porți un aparat dentar.
Pentru o consultație la specialiștii Imperial Dent (clinica stomatologică e localizată la Botanica, Chișinău), apelează +373 22 260 325. 

vizita la dentist

Visezi să ai o dantură impecabilă, dar din varii motive ți-ai pierdut un dinte sau mai mulți? Te sperie procedura de realizare a unui implant dentar, sau poate nu știi în ce constă? Tot ce trebuie să faci din start este să te informezi minuțios despre tipurile de implanturi dentare, ce reprezintă procedurile din tratament și să alegi ce ți se potrivește. Scapă de frică și obține dantura la care visezi! Specialiștii clinicii stomatologice Imperial Dent îți răspund la cinci cele mai frecvente întrebări despre implanturi și despre etapele realizării acestora.

service-7-img

Dantura ne este oferită de mama natură și este un cadou de care trebuie să ne îngrijim zilnic, printr-o rutină atentă și utilizând produse de calitate. Din păcate, unii factori de ordin fiziologic sau mecanici o pot afecta direct provocând dificultăți de masticație și dureri de cap.
Pentru a evita astfel de repercusiuni, este oportun să apelezi la un stomatolog ce-ți poate sugera să apelezi la ortodonție. Care sunt avantajele unui tratament ortodontic află din sfaturile specialiștilor clinicii stomatologice Imperial Dent.

implanturi premium

Stomatologia, ca ramură importantă a medicinei și domeniu de interes pentru fiecare, nu stă pe loc. Una dintre cele mai importante segmente ale acesteia este implantologia, care reprezintă, cu siguranță, una dintre posibilitățile exclusive de a-ți recăpăta zâmbetul și încrederea în sine. Dar cum să alegi un specialist bun și ce reprezintă un implant dentar din categoria Premium? La aceste întrebări ne vor oferi răspuns specialiștii din clinica stomatologică Imperial Dent.

albire-dinti-chisinau

Stomatologia modernă este deja un amestec clar dintre metodele clasice și cele inovative de tratament. Durerea și senzațiile neplăcute cu care eram obișnuiți sunt acum de domeniul trecutului, medicii stomatologi utilizând din ce în ce mai activ tratamentele non-invazive și metodele de scădere radicală a sindromului dolor. Ce impact are digitalizarea asupra implanturilor dentale?

stomatologie pentru copii - igiena orală

Vizitele la medicul stomatolog, după cum ți le amintești tu din copilărie, se numără printre experiențele mai puțin plăcute. Atmosferă ciudată, echipamente și utilaje care intimidează, iar o persoană necunoscută încearcă să îți oprească durerile de dinți. Sigur, nu ai vrea să treacă și copilul tău prin aceleași sentimente neplăcute, pe care le-ai simțit tu.

sanatate-dentara-sfaturi

Stomatologia modernă este deja un amestec clar dintre metodele clasice și cele inovative de tratament. Durerea și senzațiile neplăcute cu care eram obișnuiți sunt acum de domeniul trecutului, medicii stomatologi utilizând din ce în ce mai activ tratamentele non-invazive și metodele de scădere radicală a sindromului dolor. Ce impact are digitalizarea asupra implanturilor dentale?

implanturi-premium

Stomatologia modernă este deja un amestec clar dintre metodele clasice și cele inovative de tratament. Durerea și senzațiile neplăcute cu care eram obișnuiți sunt acum de domeniul trecutului, medicii stomatologi utilizând din ce în ce mai activ tratamentele non-invazive și metodele de scădere radicală a sindromului dolor. Ce impact are digitalizarea asupra implanturilor dentale?

Despre toate aceste aspecte, de la specialiștii ce lucrează cu implanturi dentare Premium în Chișinău, regiunea Botnaica.

sstomatolog copii chisinau

Plini de energie și entuziasm, copiii nu prea au răbdare să stea la un cabinet stomatologic. Anume din acest motiv, părinții simt presiune atunci când au o programare la medicul stomatolog. Sunt câteva reguli simple și trucuri psihologice care estompează frica de dentist, dacă sunt aplicate corect în educația micuților, pe care trebuie să le cunoști. Discută cu micuțul despre stomatologia pentru copii, niciodată nu este prea devreme să pui bazele unei igiene orale adecvate - sunt doar 2 recomandări.

servicii-stomatologice-chisinau

Este lucru știut că cei mai mulți pacienți ai serviciilor de stomatologie din Chișinău sunt persoane de vârsta a treia, care apelează preponderent pentru astfel de intervenții, precum sunt: operații de implant dentar; aplicarea protezelor dentare mobile moderne sau tratamentul abceselor dentare. Indiferent de genul tratamentului operat, una dintre problemele omniprezente este coagularea deficitară a sângelui. Ce mecanisme pot fi utilizate și ce metode se aleg află dintr-un material oferit de specialiștii clinicii Imperial Dent.

Newtom-GO-chisinau-moldova

Clinica Imperial Dent oferă soluții pentru orice pacient - rapid, la prețuri accesibile. Primul și unicul aparat NewTom GO din Moldova, cu un spectru larg de oportunități și servicii, îl găsești doar la clinica stomatologică privată din Chișinău Imperial Dent. Cel mai performant computer tomograf, de producție italiană, reprezintă un nou pas în stomatologia de performanță înaltă în Moldova - permite investigații 2D și 3D, adaptându-se automat la constituția pacientului și generând o cantitate minimă de raze.

balta olimpia director clinica privata stomatologica chisinau

Soarele neobișnuit de generos pentru începutul lunii martie se scălda pe o podea lustruită până la perfecțiune. Un miros îmbătător cu niște note fine, indescifrabile, plutea în aer. De după o ușă albă, o femeie blondă, cu zâmbet larg pe față îmi zice să o urmez. În cale îmi apar medici în costume albe, pacienți care își așteaptă rândul și asistente care se mișcă alert de colo-colo. Deși a făcut medicină generală, Olimpia Baltă și-a ascultat chemarea inimii și a ajuns acum să conducă una dintre cele mai bune clinici stomatologice din capitală.

albire-dinti-chisinau

Dorești să ai dinți mai albi și mai sănătoși? Ai auzit de înălbirea dinților însă nu cunoști exact în ce constă? Află câteva detalii esențiale care o să te informeze corect despre acest serviciu, necesar pentru obținerea unui zâmbet frumos. Înainte de procedura de albire a dinților tăi, un medic stomatolog trebuie să se asigure că starea generală de sănătate a dinților este bună și că nu există carii.

implant dentar

De obicei, primul lucru la care oamenii se uită atunci când au nevoie de un implant dentar este prețul. Motivele financiare pot restrânge pacienții să pună acest factor înaintea calității, cu gândul că diferența nu e atât de mare, așa că nu o să conteze prea mult. Însă trebuie luat în considerare și faptul că suma pe care ești dispus să o plătești reprezintă o investiție directă în sănătatea ta.

implant-dentar-chisinau-scaled-e1605183394991

Fondată în 2002, cu sediul în Kloten, Elveția, compania Nobel Biocare se consideră unul dintre cei mai mari producători de proteze dentare personalizate pe bază de CAD / CAM, la nivel mondial. Prin urmare, standardele impuse în activitatea acestora permite determinarea unui nivel la care pot aspira clinicile stomatologice din întreaga lume.

implanturi-premium

Industria stomatologică nu stă pe loc, iar una dintre cele mai importante segmente ale acesteia este implantologia, care reprezintă, cu siguranță, una dintre posibilitățile exclusive de a-ți recăpăta zâmbetul și încrederea în sine. Dar cum să alegi un specialist bun și ce reprezintă un implant dentar din categoria Premium?

premiul-notorium-cum-se-rasplateste-recunostinta-159598-1605518265

Premiul Notorium este de câțiva ani una dintre recompensele cele mai râvnite de către antreprenorii naționali. Acesta semnifică nu doar rezultatele prodigioase în activitate, ci și nivelul de încredere al publicului, or de acesta depinde succesul afacerii.

20201114_205252 (1)

Premiul Notorium este de câțiva ani una dintre recompensele cele mai râvnite de către antreprenorii naționali. Acesta semnifică nu doar rezultatele prodigioase în activitate, ci și nivelul de încredere al publicului, or de acesta depinde succesul afacerii. 

servicii stomatologice chisinau instrumente, perie de dinti

Industria stomatologică nu stă pe loc, iar una dintre cele mai importante segmente ale acesteia e implantologia, care reprezintă, cu siguranță, una dintre posibilitățile exclusive de a-ți recăpăta zâmbetul și încrederea în sine. Dar cum să alegi un specialist bun și ce reprezintă un implant dentar Premium?

clinica-stomatologica-buna-885×1024

În prezent, calitatea unor servicii medicale nu se mai măsoară doar în prezența unor tehnici lucrative sau a unor utilaje performante, ci mai ales prin prisma așa numitei experiențe personale a pacientului. Acest lucru este cu atât mai relevant în sfera serviciilor prestate de clinicile stomatologice, activitatea cărora a fost, timp de decenii, umbrită de prezența durerii în fiecare procedură.

director-clinica-stomatologica-botanica

Iată ce spune doamna Olimpia Baltă, director la clinica stomatologică din Chișinău Imperial Dent: ”Promovez afirmarea femeii în societate. Am crescut doar cu mama și din copilărie am învățat să fiu puternică în orice domeniu. Nu am ales niciodată că acesta e lucru bărbătesc sau femeiesc.” Despre putere, perseverență și ambiție, toate combinate cu feminitate.

stomatolog-botanica-clinica-stomatologica-chisinau

”Omul se întâmpină după haine, dar se petrece după minte”, spune un vechi proverb moldovenesc. Ei bine, în lumea modernă, nu doar haina contează atunci când vrei să faci o impresie bună. Contează tot, iar până a reuși să spui ceva, oamenii se întâmpină cu un zâmbet.

implant-dentar-pret-chisinau-scaled

Ne îngrozim când aflăm despre tratamentele stomatologice din antichitate sau din Evul Mediu. Oamenii se confruntau cu o mulțime de probleme stomatologice și ajungeau să fie lipsiți de dantură.

toata-echipa-imperial-dent

Zâmbetul frumos și dinții sănătoși prezintă un atu pentru o persoană contemporană de succes. Pentru ca să ai parte de un zâmbet de invidiat, nu ai decât să contactezi un medic profesionist. Clinica stomatologică Imperial Dent oferă soluții moderne pentru întreaga familie.

tratament carii chisinau instrumente stomatologice

În 2020, stomatologia te poate uimi printr-o mulțime de metode de tratament eficient și proceduri estetice pentru un zâmbet sănătos. Totuși, uneori te poți confrunta cu probleme dentare ce necesită intervenții chirurgicale complexe.

servicii-stomatologice-botanica-chisinau-1536×1025

Câteodată, în virtutea anumitor circumstanțe, care nu depind de noi, dinții ne sunt puși în pericol, iar unica metodă de a-i salva sau de a înlătura anumite repercusiuni negative sunt serviciile de chirurgie dentară, prestate de clinicile stomatologice din capitală.

stomatologi-chisinau

Cum este sa lucrezi impreuna cu partenerul tau de viata? De-a lungul timpului, societatea s-a impartit in doua tabere: unii sunt pro, altii - ferm contra. Totusi, povestile de succes ale partenerilor de viata care au reusit sa intemeieze, pe langa familii fericite, si afaceri de succes, sunt tot mai des intalnite.

clinica stomatologica din chisinau la eveniment public

Cum este sa lucrezi impreuna cu partenerul tau de viata? De-a lungul timpului, societatea s-a impartit in doua tabere: unii sunt pro, altii - ferm contra. Totusi, povestile de succes ale partenerilor de viata care au reusit sa intemeieze, pe langa familii fericite, si afaceri de succes, sunt tot mai des intalnite.

dentar turism moldova

Daca locuiti in Romania si ati decis sa sa detineti o dantura ideala si sanatoasa, dar nu doriti sa cheltuiti sume exorbitante, atunci sa deveniti turist dentar in Republica Moldova este solutia. Acest tip de turism medical are un mare numar de avantaje, existenta carora probabil nici nu ati banuit-o.

De ce sa alegeti Republica Moldova pentru turismul dentar?

implant dentar chisinau moldova
Un zâmbet perfect este cel mai bun atu pentru o imagine de succes. Oamenii care râd în toată gura, sunt oameni optimiști, neinhibați, care se simt confortabil în orice situație. Dinții frumoși, albi și bine aliniați sunt un motiv de încredere în propriile forțe, fiind un „instrument” de comunicare irezistibil ce influențează favorabil interacțiunile cu cei din jur. Acesta este un aspect extrem de important pentru evoluția personală, în special dacă ne referim la un adolescent sau un tânăr adult.
clinici stomatologice Chisinau
Un zâmbet frumos este cea mai bună investiție în propria atractivitate și sănătate. Nu este neapărat să fie ideal, dar să fie fermecător și natural – este obligatoriu. Să atingeți un asemenea rezultat este mult mai ușor cu ajutorul unei îngrijiri zilnice, pentru a nu fi nevoit să apelați la un medic stomatolog pentru un tratament de urgență. Până la urmă, prevenția este mai simplă decât tratamentul.

Secretele zâmbetului perfect – direct de la medicii stomatologi

stomatolog pentru copii chisinau

Cel mai des, din cauza fricii sale, copilul refuză să meargă la stomatolog. Prin toată aparența sa încearcă să își arate frica, iar uneori face chiar și crize isterice. De aceea, trebuie neapărat să vă pregătiți copilul înainte de a merge la stomatolog.

Teama de medici stomatologi este prezentă atât la copii, cât și la maturi mai apoi, dar, cu siguranță, rădăcinile acestui fenomen vin din copilărie.

stomatologie Chisinau Moldova

Igiena profesională a cavității bucale este din în ce mai solicitată printre serviciile oferite de  medicii stomatologiCunoașterea beneficiilor acesteia este un stimulent excelent pentru a vă înscrie la stomatolog.  Cui îi este indicată această procedură și de ce periatul obișnuit al dinților de două ori pe zi nu este suficient? Citiți în continuare detalii despre metodele de curățire profesională, direct de la specialiștii Imperial Dent – clinică stomatologică din Chișinău.

De ce avem nevoie de igienă profesională, dacă avem o periuță de dinți?

turism dentar Chisinau

Turismul dentar este destinat persoanelor care doresc sa beneficieze de servicii dentare, cum ar fi tratamentul de profilaxie, protezele dentare sau implantarea, in alte orase sau tari, unde serviciile stomatologice sunt furnizate calitativ, dar pretul este mai mic decat in orasul de bastina.

Turismul dentar este o noutate pentru tarile din spatiul post sovietic, in timp ce in Europa este un fenomen deja raspandit. Turistii din tarile dezvoltate sunt fericiti sa calatoreasca in Republica Moldova, pentru a beneficia de servicii dentare de calitate la preturi mai mici.

 

turism dentar Republica Moldova

Pacienții din străinătate acordă o atenție tot mai sporită dezvoltării stomatologiei în Republica Moldova și calității serviciilor furnizate.

Un program special organizat, care reprezinta o intercalare a tratamentului stomatologic si a odihnei. Va facem cunostinta cu clinica stomatologica Imperial Dent, orientata spre tratamentul pacientilor straini.

Esenta programului dentar-turistic pe care il ofera Imperial Dent, consta in faptul ca o persoana ce doreste sa efectueze o calatorie in Republica Moldova in scopul tratamentului si a protezarii, solicita din timp un reprezentant al clinicii, pentru a specifica timpul convenabil pentru sosire, o posibila sedere in oras, rezultatul dorit, precum si suma totala a cheltuielilor pentru tratament.

Microscop Carl Zeiss

Важным, но, в то же время, и роскошным инструментом в молдавской стоматологии является микроскоп Carl Zeiss. Его возможности переносят стоматологическое лечение на новый уровень качества, а также комфорта.
Для проведения эффективного, быстрого и без того, чтоб оно было инвазивным лечением стоматологу необходимо, в случае более сложной работы, получить максимальную видимость объекта. Насколько хорошо не видел бы врач, он не может справиться без помощи специальных оптических инструментов. Среди медицинского оборудования современного стоматологического кабинета - микроскоп является незаменимым инструментом для значительного улучшения уровня медицинской помощи.

Endodonție microscopică în Chișinău
În multitudinea clinicilor stomatologice din oraș, este foarte greu să o identifici pe cea mai bună. Microscopul stomatologic este un criteriu definitoriu a unui tratament dentar de calitate. În mâinile unui specialist acest instrument este capabil să înlăture cele mai dificile afecțiuni dentare și să asigure un tratament fără traumatisme. Cu ajutorul microscopului crește complexitatea procedurilor realizate și totodată calitatea acestora.

În activitatea lor, specialiștii Imperial Dent folosesc microscopul operativ dentar de producție germană Carl Zeiss, lider mondial în producția de sisteme optice profesionale.

vizitati stomatologul

Să păstrezi dinții sănătoși, făcând vizitele de rutină la medicul stomatolog, este foarte important. Atunci când problemele dentare își fac apariția, pe lângă durerea ce le însoțește, îți dau peste cap toate planurile. Dar ce înseamnă de fapt vizitele stomatologice de rutină? Cât de frecvente ar trebui să fie?
Semnalizarea la timp a unei probleme va reduce considerabil durerea pe care o veți suporta, incomoditatea și cheltuielile ce însoțesc tratamentul, mai ales într-o clinică stomatologică bună. Regularitatea vizitelor de rutină diferă de la o categorie de oameni la alta.

problema dentara

Prevenirea problemelor de ordin stomatologic este mult mai simplă atunci când cunoști riscurile. Există mai mulți factori care pot ridica riscul cariilor dentare, afecțiuni ale gingiilor și chiar a cancerului oral. Uneori, ele pot fi rezolvate prin servicii stomatologice destul de ieftine, în primele etape, dar ignorate, aceste probleme pot deveni serioase.

clinica privata Chisinau

Clinica stomatologică pe care alegi să o vizitezi este la fel de importantă, ca medicul de familie pe care îl ai. Uneori, poate chiar mai importantă, mai ales dacă ai nevoie frecvent de servicii stomatologice. După număr, nu ai spune că nu există suficiente opțiuni, dar, totuși, cum alegi o clinică cu adevărat bună?
Există o serie de factori, ce ar putea juca un rol într-un clasament al clinicilor stomatologice. Fiecare potențial pacient are propriile valori, interese și priorități, deci și alegerea ar fi diferită pentru fiecare. Cu toate acestea, acești factori în sumă nu se schimbă, îi poți găsi în lista de mai jos.

dentist Chisinau

Există o frică neargumentată, trecută din tată în fiu, în fața serviciilor stomatologice și stomatologilor în general. Cumva, ne-am obișnuit cu această idee, deși puțini au suficiente argumente. Într-adevăr, oare mai merită să privim cu reticență la orice tip de servicii stomatologice?
În realitate, extreme de puține servicii stomatologice sunt dureroase. De câteva decenii deja anestezia a fost îmbunătățită atât de intens, încât tot ce poate fi asociat cu intervențiile dentare este rezultatul. Ori, anume recurgând la servicii dentare, scap de dureri, discomfort, problem fonetice și estetice.

zambet de succes

Calitatea, fiabilitatea, lipsa durerii și confortul în tratament, abordarea individuală a pacientului, responsabilitatea pentru rezultatele muncii lor – acestea sunt principiile specialiștilor clinicii Imperial Dent. Aici, pacienții vor beneficia de terapie complexă și profesională și servicii amabile. Politica flexibilă a prețurilor permite specialiștilor clinicii să selecteze tratamentul ținând cont de capacitățile financiare ale pacienților, menținând în același timp calitatea înaltă a serviciilor furnizate.

servicii stomatologice

Multitudinea de clinici stomatologice existente la moment te poate deruta destul de ușor. Experiențele diferă de la caz la caz, astfel încât devine destul de greu să alegi servicii stomatologice de calitate.
Metoda încercărilor și eșecurilor nu funcționează mereu, pentru că nimeni nu are timp suficient să încerce pe propria piele serviciile din diverse clinici. Recomandările de la prieteni și rude sunt oarecum subiective, deoarece fiecare are standardele lui de calitate, precum și propriile priorități, când vine vorba de o analiză completă.

turism dental

Republica Moldova devine tot mai atractiva pentru turistii romani. si nu e vorba doar de vinurile de acolo si deliciile gastronomice, dar si de tratamentul stomatologic, mai nou. Mai mult de atat, pentru etichetarea acestui fenomen a aparut si termenul de turism dentar, care nu tine doar de Romania, ci de intreaga Europa.
Turismul dentar permite oamenilor aflati in vacanta sa isi rezolve toate problemele de ordin stomatologic, intr-un interval scurt de timp. Motivul pentru care turismul dentar devine din ce in ce mai popular in Republica Moldova este pretul ceva mai redus al serviciilor.

servicii-stomatologice-chisinau

Vizitând stomatologul, tot mai mulți oameni înțeleg că ei nu sunt doar clienți, ci pacienți, iar atitudinea față de pacienți trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Anume despre o astfel de atitudine în domeniul de servicii dentare din Moldova putem vorbi în clinica Imperial Dent, din Chișinău.

clinica stomatologica

Aparent alegerea unei clinici stomatologice de încredere pare să fie o întrebare simplă, datorită informației prezente pe internet și nu numai. Însă din moment ce avem o mulțime de clinici stomatologice în Chișinău, este foarte dificil să decizi care este cea mai potrivită.

stomatolog bun

Un zâmbet perfect, nu poate fi niciodată obținut fără o atenţie deosebită acordată sănătății. Vizitele regulate la medicul dentist, o alimentaţie corectă, precum şi însușirea unor reguli simple de igienă orală, vă vor ajuta să păstrați dantura perfectă pentru un timp cât mai îndelungat.

clinica de stomatologie Botanica

Un zâmbet sănătos este un semn a sănătății danturii dvs., dar poate fi, de asemenea, o indicație a sănătății dumneavoastră generale. Descoperiți în acest articol, sfaturile oferite de o clinică stomatologică din Chișinău, care vă ajută să alegeți clinica care vă va aduce nu numai un zâmbet frumos, dar și sănătos – Imperial Dent.

consultatie la stomatolog

Un zâmbet sincer denotă fericire şi o stare pozitivă, însă deseori uităm să zâmbim sau pur şi simplu evităm să o facem. Ascundem trăiri şi emoții doar pentru că nu suntem mulțumiți de dantura pe care o avem. Indiferent de vârstă, de cât de obosiți sunteți sau de problemele pe care le ai, zâmbește şi atunci, cu siguranță, lucrurile se vor schimba. Iar de estetica şi sănătatea danturii tale se va ocupa clinica stomatologică Imperial Dent – un centru stomatologic ultramodern care dispune de tehnologii inovatoare şi experiența necesară pentru a readuce încrederea şi confortul pacientului încă de la prima vizită.

clinica privata de stomatologie

Cum arată ultimele date statistice, problemele dentare se plasează pe primul loc între toate afecţiunile organismului. Neglijarea igienei orale duce la apariţia bolilor parodontale şi a cariilor complicate, cauze principale ale pierderii dinţilor. De cele mai multe ori ne adresăm la stomatolog doar atunci când intervine durerea. Şi este atât de simplu de a evita astfel de neplăceri…

vizita la dentist

Imperial Dent este o clinică stomatologică specializată în medicina dentară preventivă, cosmetică și de familie.
Promovând o atmosferă de încredere, obiectivul și filozofia noastră este de a oferi îngrijire personalizată într-un mediu relaxant și prietenos. Datorită feedback-ului și recomandărilor pacienților noștri, putem fi considerați una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Chișinău, vă oferim servicii stomatologice fără dureri și o abordare individuală.

stomatologi buni

Clinica stomatologică de familie Imperial Dent dentară oferă o gamă completă de servicii stomatologice moderne. Aici vă puteți adresa pentru orice problemă dentară. Principalele domenii ale activității sunt tratarea și îndepărtarea dinților, inclusiv stomatologia terapeutică, ortodonția, chirurgia dento-alveolară, albirea dinților, stomatologia ortopedică, stomatologia pentru femeile însărcinate și stomatologia pentru copii.

servicii stomatologice de calitate

Imperial Dent vă mulțumește că ați găsit timp și posibilitate pentru a face cunoștință cu serviciile clinicii. Specialiștii clinicii țin să ofere servicii stomatologice de calitate și vor fi foarte bucuroși să vă vadă printre clienții fideli.

ingrijirea dintilor

Cu siguranță nu veți nega importanța unei danturi îngrijite, care nu doar dă dovadă de starea bună de sănătate, dar și influențează prima impresie despre proprietarul norocos.
Cu toate acestea, foarte mulți oameni amână vizita la stomatolog (agravând problema) din cauza unei experiențe neplăcute. Dar stomatologie modernă a atins culmi uimitoare, procedura de tratare a dinților fiind lipsită de durere și foarte efectivă.

estetica dentara femeie zambind focus pe zambet sclipitor

Zâmbetul și, implicit, dantura sănătoasă sunt cartea de vizită a omului. Probabil, îți sunt cunoscute îndemnurile: "Trebuie să ai grijă de dinți", "Trebuie să mergi regulat la stomatolog". Nu sunt vorbe goale. Chiar dacă nu ai carii dentare, ori dinții tăi nu prezintă semne evidente de boală, specialiștii recomandă să mergi la medicul dentist cel puțin o dată la jumătate de an. De ce?

Nu Ezitați să Ne Contactați

Pentru a trimite un mesaj, a cere o informație sau a programa o rezervare

LOCAȚIE

Str. Nikolai Zelinski 15/4,
MD-2038 Chișinău

ORE DE LUCRU

Luni-Vineri: 08:30-19:00
Sâmbătă, Duminică: Închis

INFO CONTACT

contact@imperialdent.md
Telefon: +373 22 260 325

Call Now Button
FACEBOOK LIVE
Loading...