Servicii

De la proteze la ortodonţie
Consultatie gratuita

Consultaţie gratuită

Consultația gratuită la stomatolog este cea mai bună ocazie de a afla tot “adevărul” despre dinții dvs.

Este imposibil să găsiți o persoană care nu ar fi consultat măcar o dată medicul  dentist. Din păcate, mulți oameni trec prin experiențe neplăcute în timpul acestor vizite. În realitate, fiecare ar putea să scape de izul neplăcut al experiențelor anterioare. Iar spațiile largi și luminoase, atitudinea prietenoasă a specialiștilor vă va aduce doar emoții pozitive. În plus, medicii cu calificare înaltă, materialele moderne, permit să beneficiați de o calitate superioară a tratamentului. O clinică privată în Chișinău este exact ceea ce căutați, atât în planul calității tratamentului, dar și datorită ambianței și atitudinii față de pacient.

Cu Imperial Dent veți uita de frică, și în scaunul stomatologic vă veți simți confortabil, din motiv că experiența vastă a făcut să fie posibilă combinarea armonioasă a tehnologiilor înalte și a atmosferei degajate.

Consultarea stomatologică gratuită vă permite să puneți bazele unui dialog armonios, să vă acomodați cu atmosfera și să lăsați specialistul să își facă treaba.

În ce caz aveți nevoie de o consultație?

Din motiv că Imperial Dent este o clinică stomatologică foarte solicitată, ar fi foarte bine să faceți o înscriere prealabilă. La unele întrebări veți putea primi răspuns și la telefon, dar o vizită personală este absolut necesară dacă:

  • aveți un miros neplăcut din cavitatea bucală;
  • suferiți de durere de dinți, mai ales dacă acesta este în creștere;
  • observați o sângerare ușoară a gingiilor;
  • dinții au devenit mai sensibili;
  • simțiți durere atunci când încercați să mușcați alimente mai dure;
  • dinții au devenit strâmbi;
  • ganglionii limfatici submandibulari s-au inflamat;
  • o bucată de dinte sa desprins;
  • culoarea dinților nu este estetică.

Doar un medic dentist cu înaltă calificare poate evalua starea cavității orale, poate explica în detaliu modul în care se menține și/sau restabilește sănătatea dinților.

Specialiștii Imperial Dent văd trecutul, prezentul și viitorul dinților, iar la prima consultare veți putea auzi o opinie competentă și, astfel, planifica următoarele acțiuni. Precizia consultației este asigurată şi de echipamentul modern al clinicii.

Mai mult de atât, în timpul consultației, nu doar veți învăța despre tacticile de tratament ce vi se potrivesc și când este nevoie de o altă vizită, dar și veți afla toată informația necesară despre costul tutor manipulărilor necesare și tot felul de opțiuni. În plus, veți ști exact ce este necesar să faceți în primul rând și cât va dura tratamentul. Specialistul vă va spune care dintre procedurile planificate vor fi absolut necesare și care dintre acestea sunt de natură cosmetică sau de recomandare.

Vă rămâne să faceți o vizită la Imperial Dent, str. Zelinski 15/4, pentru a vedea un nou nivel de stomatologie în Chișinău.

Aveți Întrebări?

Pentru a trimite un mesaj, a cere informatii sau a programa o rezervare

LOCAŢIE

Str. Nikolai Zelinski 15/4,
MD-2038 Chișinău

ORE DE LUCRU

Luni-Vineri: 08:30-19:00
Sâmbătă, Duminică: Închis

INFO CONTACT

contact@imperialdent.md
Telefon: +373 22 260 325

Call Now Button
FACEBOOK LIVE
Loading...